lørdag 5. november 2011

Grunn til å være fornærma - og elg som geit.

Ja, om ikke denne overskriften pirrer nysgjerrigheten, så veit ikke jeg!

Saken er at jeg funderer på om jeg har grunn til å være fornærma over kommentarene til gårsdagens innlegg.
Jeg skal ikke henge ut noen, men "Bilder du har tatt på samme sted i et år er ihvertfall løgn" var da en veldig bombastisk uttalelse som lett kan såre, synes du ikke?

Dette var IKKE løgnen! Bare vent og se!

Om jeg skal underholde på jobbens julebord, ja der var juryen delt. Noen avviser påstanden og mener det opplagt er løgn, andre mener det ville være en super idé. Helt løgn er det ikke, uten at jeg vil avsløre noe mer.

Bondekona, Åshild og EllenSand, gratulerer, dere tippa riktig løgn - marsipankaka!

Ærlig talt, den var vel opplagt. Jeg er ikke spesielt glad i marsipankake og marsipankakepynt, i isblått må vite, er meg revnende likegyldig. 

Søteste kommentar var fra Røsslyng: "Kanskje du ikkje skal ha gibort likevel? Men likar å skapa forventningar som du deretterknuser med hard hand??"

Ai, ai, her smelter den fornærma Elisabeth, jeg er da ikke så slem! Kjære dere, det kommer gi-bort. Men da jeg i klokka 02:17 i natt trodde jeg var ferdig med premien, så var jeg visst ikke det likevel.
Finn to feil.
*pause mens du betrakter bildet på jakt etter feil*

Geviret er feil vei, taggene skal selvfølgelig peke potent oppover på skogens konge. Til tross for sein legging fikk jeg ikke sove med en gang, lå bare og irriterte meg over tabben.

Trollet prøvde trøstende å foreslå at elgen kunne passere som geit.

I dag sendte jeg bildet til en venninne med spørsmål om hun kunne se noe rart. "Han ser ulykkelig ut", var svaret. Ja, elgen er vel ulykkelig, det hadde jeg også vært om noen hadde tatt meg for å være en geit!

Så nå er geviret spretta av og jeg har en jobb å gjøre før jeg kan utlyse gi-borten. Men nå er det i det minste avslørt hva premien er. En elg med retro-gevir....riktig vei. Som jeg håper noen lar seg sjarmere av.

For å kødde og juge om gi-borter, nei det skal jeg ikke ha på meg!

God lørdagskveld. 

Elisabeth
.

18 kommentarer:

 1. Hehe, så bra eg tok feil!! Rekna i grunn med det då, kjenner deg jo som ei grei dame;) Fann ikkje feilen eg heller, men når du seier det, så... Og han såg i grunn litt trist ut på grunn av fadesen. Lukke til med oppspretting og fiksing, dette klarar du. Hugs, du gjer det for oss :D

  SvarSlett
 2. Hehe, så søt du er, nå lo jeg godt. For å være helt ærlig så trodde jeg overskriften betydde noe annet.
  På TV2s været for et par dager siden var fotokonkurransen 'elg i solnedgang' og da tenkte jeg på innlegget ditt med en gang. Lurte på om du kanskje hadde sendt inn og ikke vunnet jeg nå;)?!
  Ha en kos lørdagskveld!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. He he :) Det er den søteste elggeita jeg har sett noensinne :))
  Ha en fin lørdagskveld :)
  (og prøv å få lagt deg litt tidligere i kveld ;))
  Klæm

  SvarSlett
 4. Jeg ville gjetta marsipankaka, men du skreiv ikke at det var du som hadde laga den, derfor tenkte jeg at den bare var agn. Alle veit jo at du ikke har lagd det. Ennå. Det er tross alt bare november.

  SvarSlett
 5. Ha ha ha, nå sitter jeg og ler av den sårende kommentaren... La meg oppklare - jeg trodde IKKE at du har tatt et bilde daglig på samme sted. Sånn 365 days project. Men du kan jo ha tatt bilde litt sjeldnere. På samme sted. Nydelig elg. Og klemz.

  SvarSlett
 6. Størstepia; Søren den gikk jeg glipp av! Hadde selvfølgelig sendt inn om jeg hadde visst.

  Karen; Jepp, hadde jeg skrevet "tre-etasjers kake med uskrukkete marsipanlokk som jeg hadde laga" hadde det vært alt for åpenlyst, he he. Jeg tenkte på den, serru.

  SvarSlett
 7. Pia, ja jeg er jo veldig såra også. Klemz tilbake, særr.

  SvarSlett
 8. Du får trøste deg med at jeg ikke ante noe om at den kaken ville vært løgn... Ikke alltid lett å vite sånt :)

  SvarSlett
 9. Du har vel hørt om elgen Albin som var hvit - og daua? Det finns helt sikkert elger med gevir gærne veien også, bare vent. Det dukker nok en opp i Østfoldskauæne etter hvert. Syns han var artig med det geviret jeg :)

  SvarSlett
 10. ja, jeg visste jo det da.
  at det var den der marsipankaka som var feil.

  så du kan likesågodt sende elgen uten retningssans. til meg.

  takk!

  SvarSlett
 11. Syns elgen din var søt jeg :-) Måtte faktisk gå tilbake på forrige innlegg for å se etter om det var jeg som hadde fornærma deg, men kunne ikke huske å uttale meg så bombastisk....satt faktisk i går og tenkte på hvordan jeg skulle formulere meg for ikke å tråkke deg på tærne ;-)

  Fortsatt god helg - klem Siv

  SvarSlett
 12. Jeg gleder meg til gi bort`n.

  SvarSlett
 13. Her har jeg gått glipp av mye skjønner jeg, dvs jeg skjønner jo ikke no' men pytt pytt, synes det elghodet var skikkelig stilig! og om den er litt ulykkelig er det vel ikke så rart, elgjakta er jo i full gang....
  Ha en finfin søndag!

  På den annen side så kom jeg på at når den henger på veggen så er jo toget gått uansett, den skal ikke løpe i de dype skoger mer.....

  SvarSlett
 14. Yay! Jeg hadde rett!

  Elgen har vel det litt molefonkne utseendet nettopp pga nedover-gevir..

  gleder meg til å vinne den!
  ...
  ;)

  SvarSlett
 15. jaja... sånn kan det gå... kjenner følelesen, har gjort liknende sy tabber mange ganger... og det værste er at det alltid skjer når jeg kanskje har det litt travelt og aller helst skulle vært i seng for flere timer siden - rart det der du ;)

  SvarSlett
 16. Ja, jeg ser frem til et nytt bilde av elge-geita NÅ med geviret rett vei, jeg...

  SvarSlett
 17. Hihi, den elgen er den søteste EVER! Og som det fremkommer i en kommentar over her, hvem vet om det trasker staut elg rundt i skogen med geviret feil vei! Vi er ikke alle lik, vettu.

  Ha en fin søndag, Elisabeth! :-)

  SvarSlett
 18. Tusen takk for at du deler din verden! Bloggen din er et skikkelig lyspunkt i hverdagen :-))

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...