lørdag 26. november 2011

Legg og bise

Legg og bise, det kan høres ut som noe man bestiller hos frisøren. Kanskje jeg skulle teste det og se hva jeg endte opp med?Nei, legg og bise er det siste jeg har testa på syfronten. Legg og bisebånd på punger.Egentlig var det noe helt annet jeg burde sydd, sånn nå mot jul, men å sy punger er et sånt kjekt hurtigprosjekt midt i uka. Og gøy når man får til noe nytt, som bisebånd, eller piping som det heter i "min" butikk, eBay.

Pungrotta Pungmønsteret finner du her, om du også vil ha legg og bise.Så det jeg egentlig skulle sydd, det får jeg komme tilbake til. Skulle ikke forundre meg om det blir mer av "ting jeg sydde i stedet for det jeg eeeegentlig skulle sy" først...nei, det ville ikke forundre meg det minste.

God lørdag! På tide å klargjøre adventsstaken, først må den lokaliseres oppe på roteloftet.

Elisabeth

15 kommentarer:

 1. Du er flink! Det er utrolig morsomt å se hvor mye du lager!

  SvarSlett
 2. Du er virkelig blitt flink.

  Jeg fikk sikret meg smør takket være deg. Hvis jeg ikke hadde lest om det så hadde heller ikke jeg vært klar over smør-mangelen før det var for sent. Hadde du bodd litt nærmere så skulle du fått 1/2 kg smør til kakene dine. I går fikk jeg tak i Bremykt, som vi bruker på brødskiva. Det har også være tomt i de fleste butikkene.

  SvarSlett
 3. Så fine de ble. Du kan jo bruke de som julegaver da, så slår du liksom to fluer i et smekk. Koselig hurtigprosjekt (som du kalte det!) og julegaver samtidig. Jeg hadde i hvertfall blitt hoppende glad for en sånn under juletreet! :)

  SvarSlett
 4. Jeg trodde først det var noe frisørgreier da jeg leste overskriften, men siden det er du som skriver burde jeg forstått at det hadde med sying å gjøre. Ha en fortsatt fin helg! :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 5. Se her, ja! Liker veldig godt fargekombinasjonene dine:)
  Her orker jeg ikke å tenke på advent, alt er sikkert i en eller annen eske et eller annet sted. Har som mål å få fram noe julepynt i nyhuset innen 24.des...

  SvarSlett
 6. Herlige punger i herlige farger!

  :)
  Bise?
  Er det de bånda, kanskje?
  Bisebånd?

  SvarSlett
 7. Så fine punger du har sydd, Elisabeth :-) Det ender lett opp med å lage noe du bare må lage før du lager det du skal lage ja - kjenner til den :-P

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 8. Veldig fine desse her!
  Pung (i ei eller anna form) står på mi liste over ting eg har lyst å prøve meg på:)

  SvarSlett
 9. Snasne punger i herlige stoffer, fint med bise og bånd du:) Har sydd en pung med glidelås jeg og det er lenge siden. Må sy flere når jeg ser dine:)
  Adventsstaken er i kjelleren ett sted.....

  Trine:)

  SvarSlett
 10. Jammen dukker det opp nye ord her også :)

  SvarSlett
 11. Så fine! Gladfarger også!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 12. Ja, var det ikke du som skulle lage noe sånt pent til under juletreet...? Noe sånt flatt som ikke skulle pakkes inn??? Lykke til med både punger og teppe :-)

  SvarSlett
 13. Du imponerer stadig! Fine :)

  SvarSlett
 14. Herlighet, du har virkelig blitt en racer med symaskinen! Knallfine var de!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...