søndag 27. november 2011

Vise staka?

Det er første søndag i advent, det har jeg fått med meg. Jeg har også fått med meg at en blogger med respekt for seg selv, sine lesere og allmennheten generelt da skal vise fram familiens adventsstake.

Hva er greia med det?

Er det for å avsløre at jeg ikke har liggi med rumpa i været oppi skauen og røska opp mosedotter jeg kunne dekorert staka med? Selvfølgelig i harmonisk symfoni med kongler, fluesopp, rådyr og lubne hjerter?

Ok, det kan jeg godt avsløre.

Elisabeth, som har funnet staka og plassert fire lilla lys. 

25 kommentarer:

 1. Det er veldig viktig å følge reglene i bloggland. :)
  Fine punger under her. Veldig flott bisebåndsying. Jeg prøvde på puter for mange år siden. Og det er ikke det enkleste å få det fint. Jeg ble IKKE hekta.
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. I bloggeland er det heldigvis lov å gjøre som en selv vil og vise frem det en vil. Ha sine egne grenser, verdier og synspunkter. Lysene brenner sikkert både med og uten mose og kongler. Lykke til med opptenningen og ha en fin adventstid.

  SvarSlett
 3. Fine lys. Jeg har tydeligvis ikke respekt for meg selv og bloggingen. Min ekstraordinært kjedelige stake skal få stå der uten å bli tatt bilder av. :-D

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Ja, du får ikke så mange bilder av stakene mine heller, for de eksisterer ikke..... Jepp, jeg har ikke adventslys!!!! Fysj og fysj, altså!!!!!!

  SvarSlett
 5. Hihi... har du ikke ligget med rumpa i været oppi skauen... hoho :)
  Adventsstaka di var fin som den var!
  Ønsker deg en herlig første søndag i advent
  Klem Tonje

  SvarSlett
 6. Nei, den kjedeleg staken min har eg ikkje vist fram.Men eg kan avsløre at den er blotta for mose, flugesopp, dådyr, tall og pynteband.

  SvarSlett
 7. Akkurat nå blir jeg veldig takknemlig for at det er et stort flertall av kvinnelige interiør-/livsstils-/hverdagsbloggere. Tenk om mannfolka skulle ha drevet og vist frem stakene sine ved inngangen til adventstida hvert år!!?? ;-)

  Fin og stilren stake! Vi har en like fin og stilren (=kjedelig?). Sølvfarget med telys oppi. Ikke en eneste mosedott eller annet biologisk materiale!

  SvarSlett
 8. Jeg har heller ikke adventstake :D

  Klarer meg fint med en rund kule av ett hvitt stearinlys, som jeg nok kommer til å kjøpe en ny av allerede i morgen ;) hehe, nedbrent etter en uke?

  Har brukt mose, bånd og alt dill før, men det er jo brannfarlig, og lysene må passes enda mer på.. Så, neitakk til adventlysestake..

  SvarSlett
 9. Jeg hentet frem min julerøde, syvarmede elektriske lysestake i går. Den anser jeg som adventsstake. Jeg har ikke tatt bilde av den, så jeg lever nok ikke opp til forventningene i Blogglandia. Ha en fortreffelig første søndag i advent alle sammen!

  Cecilie

  SvarSlett
 10. Godt vi er fler med den trenden:o)
  Finner ikke talla mine fra i fjor, så jeg har kuttet ut noen i papp.... svarte så de syntes ikke LOL
  Kos deg med tenning av lys i kveld.
  Merete

  SvarSlett
 11. Det enkle er ofte det beste vettu!! Syntes staken var fin jeg! Dessuten imponerer du med så mye annet her i bloggen din; og du kan ikke være best i alt heller!!

  HA en finfin advent!

  SvarSlett
 12. Nei staken får vi holde for oss sjøl. Nok av facebook-statuser i dag: Staker satt fram, stjerner hengt opp, vinduer pussa, julegardiner på plass, pepperkaker bakt, ribbe i ovnen, julegaver handla, hus som er ramma inn i lys, mosedotter plukka. Brems! Det er bare første søndag i advent.
  Men et lys skal tennes - og det for glede ♥

  SvarSlett
 13. Da er nok jeg litt kjerringa mot strømmen jeg, for jeg har ikke vist fram staken min :-) Blogga et skjørt i stedet for jeg....og det er jeg ærlig talt MYE mer stolt over :-P

  Hadde årets første juleinnlegg 9. februar jeg - litt sånn mobbing er det nok, men det får heller stå sin prøve ;-)

  Ha en fin første advent, mose eller ikke - klem Siv

  SvarSlett
 14. Ha ha ha... ler godt av orda dine.

  Stakeblogging er greia, skjønner jeg.

  Blir inspirert til å blogge om min stake også. Den i trolldeig, 24 år gammal. Totalt utrendy.
  Ække finni fram enda her i huset. Men følg med.

  SvarSlett
 15. respect sistaaa!
  det var DU som fikk frem staken min i dag!

  thanx:)

  SvarSlett
 16. Hahaha, jeg kom akkurat på at jeg har blogga adventshuset UTEN å vise staken...;)
  Nattahilsen fra Barbro, som også er hEkta på wordfeud ;)

  SvarSlett
 17. Oh shit! Lærte noe nytt nå. Jeg har ikke blogga staken, og det ville uansett ikke blitt noe særlig fint bilde. For her står den nyinnkjøpte staken uten lys på. For det glemte jeg nemlig å kjøpe.

  SvarSlett
 18. Den var fin! Akkurat en stake etter min smak. Gudbedre, den setningen ble ikke bra.... :/

  SvarSlett
 19. Åh, nå ble jeg skuffa, jeg trodde jeg var den eneste i hele bloggeland som hadde LILLA lys. hm! ;D Jeg turte ikke gå på mosejakt med Berit hvinende rundt hushjørnene, så forholdsvis kongle/mosefri adventspynting hos meg også ;) *♥*

  SvarSlett
 20. Endelig fikk jeg se staka di også :) Jeg har ikke engang tatt frem vår...

  SvarSlett
 21. Jeg har hvite lys, jeg. Vågal seh. Og du? Hvis du leser kommentarer under innlegget mitt om Colin, så har jeg ei venninne som har BÅDE fått kos og prat med herremannen. Jeg er lite misunnelig.

  SvarSlett
 22. Har fulgt reglene og blogga om stake. Har ogsa lilla lys. Tradisjoner lenge leve!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...