fredag 4. november 2011

What's up?

Ja, hva kommer nå, hva skal man nevne i dag, hva skal man bruke dette talerøret til?

Foto-innlegget med bildene jeg har tatt på samme sted gjennom ett år, er ikke ferdiggjort. Bildene forsvant ved siste pc-kræsj. Mulig de finnes på en ekstern harddisk en sted, men ah så slitsomt å lete.

De halvferdige innleggene om pubertet, julekalender, dinosaurer og husmortrim, er akkurat det - halvferdige. Noen mangler illustrasjon, andre mangler ord. Alle mangler et poeng.

Har jeg noe pent jeg kunne vist fram, da? Og skrevet "god helg" under. Den vakre marsipankaka jeg traff på sist helg forsvant ned i bursdagselskapesdeltakernes glupe gap før jeg rakk å ta bilde. Så da får jeg ikke vist fram de nydelige isblå rosettene og du får ikke gispet av beundring.

Kanskje burde jeg brukt spalteplassen til å hinte om at det snart blir gi-bort her, men at jeg bare må få sydd ferdig premien? Hadde noen blitt nysgjerrige da..?

Eller burde jeg avsløre at det er jeg som er det hemmelige overraskelsesmomentet i underholdninga ved årets julebord på jobben? Julebord på sparetiltak, med andre ord.

Jeg synes det ville være på sin plass å si hurra, hei hei til alle som følger Innerst i veien på facebook. Kjempemoro!! Og med en kroket finger og hes stemme prøver jeg å lokke til meg flere, kom iiiiiinn,  kom iiiiiinn, ikk vær redd, barn, kom iiiiinn. 

Jeg burde definitivt takke alle som har trykket "liker" under skilpadden til åtteåringen i Foreldremanualens konkurranse. Og hadde jeg vært frekk nok, hadde jeg sikkert gjort folk oppmerksom på at det faktisk går an å stemme en gang per dag! Men så skamløs er jeg ikke.

Men nokså ærlig er jeg, og avslører når jeg har jugd om noe. Men hva er jug i dagens innlegg, det får du prøve å finne ut av.Og siden foto-mappa er tom etter kræsjet, illustreres dagens nonsens-innlegg med ukas free photo fra iStockphoto, en cowboy! Like meningsløst, med andre ord.


Howdy!

Elisabeth

22 kommentarer:

 1. Hmm - ikke så enkelt å vite hva du bløffer om her...kanskje de bildene du har tatt på samme sted gjennom et helt år?? Kan ikke huske å ha fått med meg at du har nevnt noe om det... (Men så får ikke jeg med meg alt heller da)

  Fornøyelig lesing til tross for at det ikke er om noen ting ;-)

  God helg, Elisabeth - klem Siv

  SvarSlett
 2. Jeg tror som den snertne snella. Det er i grunnen det eneste som virker skikkelig troverdig. Eventuelt absolutt ikke troverdig. ;-)

  SvarSlett
 3. Ssss, du har sikkert tatt masse fjonge stillebens av kjøkkenbordet eller noe sånt. Elisabeth underholdningsbidrag på julebordet? Synge karaoke eller? Jeg tror det er jug. Med fare for å fornærme deg, selvsagt.

  SvarSlett
 4. Med mindre du skal legge fram forskningsrapporten om dildoene, det hadde vært rasende festlig!

  SvarSlett
 5. Du er DEFINITVT årets julebordoverraskelsesmoment!!

  Så smart!
  Vårt julebord er så kjipt (noe gymsalgreier,kommunejobb vet du.) så det dropper jeg hvert år..
  hadde de leid inn deg imidlertid..
  Da hadde jeg vurdert det!

  SvarSlett
 6. Julebord??? Neeeeiiiii.......

  SvarSlett
 7. Tror ikke du har noen halvferdige innlegg. Du er nok like impulsiv som meg og skriver ned no i full fart og trykker på publiser. Ferdig med den saken.
  Send over bilder etter julebordet. Pliiiis.

  SvarSlett
 8. Kanskje du ikkje skal ha gibort likevel? MEn likar å skapa forventningar som du deretter knuser med hard hand?? Måtte berre gjetta noko anna enn dei andre;) God helg! Klem

  SvarSlett
 9. Det er nok den marsipankaka du bløffer om..

  Så vi ikke får gipset at beundring.

  SvarSlett
 10. Kanskje julebordet, jeg tror du er troende til alt det andre;)

  SvarSlett
 11. Jeg tror på alt du sier jeg, sluker det rått ;) ! Jeg trives på bloggen din og er så glad for at jeg har funnet deg!

  SvarSlett
 12. Jeg skreiv noe sånt som at alt kunne være sant. Du skal sikkert underholde på julebord. Men det er ingen surprise.

  SvarSlett
 13. Bilder du har tatt på samme sted i et år er ihvertfall løgn.

  SvarSlett
 14. Hmmm, dette MÅ vi jo finne ut av! Hva med at man IKKE kan stemme 1 gang pr. dag? Får jeg PREMIE da?!!!

  God helg innerst i veien!

  Klem Cahtrine :-)

  SvarSlett
 15. Jeg tror ikke på marsipankake.

  SvarSlett
 16. Eimund likte bildet. "Pappa er også cowboy", sier han. Og det er jo sant. Det var jo pappas cowboyhatt han ble avbildet i her forleden. :)
  Det med marsipankaka er tull.
  God helg!
  Ellen :)

  SvarSlett
 17. Jeg tror ikke du skal opptre på julebordet, men det hadde nok vært rasende festlig om du hadde gjort det. Nå har jeg også stemt på skilpadden til din datter, og med min spesielle interesse for skilpadder håper jeg selvsagt at hun vinner. :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 18. Du er ikke det HEMMELIGE innslaget,d siden du nå har fortalt om det. Da er det jo ikke hemmelig lenger... ,_D

  SvarSlett
 19. hei ønsker deg god jul på forhånd og du kan sjekke denne sidenfor julebord. det ville være en flott kveld ...

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...