torsdag 24. november 2011

Neste gang Mannen klager på fraværende kone...

Neste gang Mannen klager over at jeg har nesa nedi mobilen og virker litt fraværende, så skal jeg vise til denne amerikanske undersøkelsen som viser at kvinner som spiller online-spill har mer sex enn ikke-spillende kvinner. Og det burde jo han synes er fint...

Og om han måtte synes at frekvensen på sengeakrobatikken er lav, så kan han jo bare tenke på hvor ille det kunne vært om hans hustru ikke hadde spilt i det hele tatt! Nemlig!

Det er Wordfeud som er årsaken til min spillegalskap. Jeg gir beng i de fleste dataspill som går ut på kaste avgårde fargerike fugler eller få pingviner til å skli fortest mulig på et isfjell, men Wordfeud fenger. Det er jo Scrabble! Gode gamle Scrabble, som krever noe annet enn hurtighet av spilleren. Man må bruke hue! Ok, flaksen spiller inn i forhold til hvor heldig du er med bokstavene du får utdelt, men den flaksen brukes kun som uflaks når man taper...
Og man kan ta seg god tid. Et spill kan gå over flere dager. Mens man lurer på hvem ibkri eller gakalla, din ukjente motstander, er. Om det er en kvisete femtenåring eller en jurist med for mye fritid. Ja, noen hint kan man få utfra hvilke ord de legger, da.

Men en ting har jeg å utsette på spillet. Ordboka er ikke særlig fantasifull eller medgjørlig. Det er mange ord jeg mener er kurante ord, men som ikke godtas. Ok, skumtøs er kanskje ikke et ord, men det er i alle fall ølbart!

Har du oppdaga Wordfeud?

Elisabeth, med seks spill på gang

PS: Noen som har en idé hva man kan få ut av F M G Æ når det ikke ligger en eneste ledig vokal på brettet?

33 kommentarer:

 1. Hmm.
  Nei, spiller ingenting, jeg.

  Er redd for å bli hekta.

  SvarSlett
 2. Skjønner hva du mener. Jeg har blitt litt hekte på Wordfeud jeg også. Og mannen klager! Kanskje jeg skal vise han undersøkelsen jeg også:-)
  Ha en fin Wordfeud dag.

  SvarSlett
 3. Har faktisk ikke prøvd ennå, kanskje fordi jeg er garantert å bli hekta ... Høres så gøy ut:)

  SvarSlett
 4. Har prøvd. Har selv skrevet om bokdreperen. Har uendelig med spill på gang. Ingen mann til å klage...

  SvarSlett
 5. Hm, kanskje eg bør hiva meg utpå så kan me spela mot kvarandre? Var veldig aktiv på Aftenposten sitt ordspill.no. Men det var før blogginga tok meg. Men at det har ein samanheng med aktiviteten i sengehalmen? Kanskje det? Kanskje ikkje? F M G Æ : der ligg du dårleg an, trur eg... Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 6. Nei har heldigvis ikke oppdaget dette enda!! Har en tendens til å bli hekta på enkelte spill jeg (og da blir det i alle fall ikke mye sex.....)
  Ha en fin dag :)
  Klæm

  SvarSlett
 7. OJ! Glad jeg ikke har prøvd dette - for da hadde jeg vel ikke fått gjort stport annet ;))
  Jeg var også hekta på ordspill.no en periode - woooh, aaartig, men fyyyysj så mye tid det tar ;))

  SvarSlett
 8. Har oppdaget (blitt opplyst om), men ikke tatt i bruk. Og skal i alle fall ikke laste det ned før etter tentamensrettingen er fullført!

  SvarSlett
 9. Jeg er hekta! Og jeg har fått elevene hekta! Nå vil de spille med meg, men jeg har tatt betenkningstid på om de skal få nicket mitt. Det er jo faktisk mulig for dem å sende meg meldinger midt på natta... Send meg gjerne nicket ditt!

  SvarSlett
 10. Jepp, jeg er igang med 4 spill her - og jeg leder! Tjohoo!

  SvarSlett
 11. Jeg kan ikke begynne med sånt, da blir det ikke noe husarbeid, matlaging, tv- titting - og i HVERTFALL ikke noe sex, haha! :D

  SvarSlett
 12. Har aldri prøvd, men kjenner flere som er hekta ja. Det er vel ikke lov med forkortelser, så milligram (MG) er vel uaktuelt...
  Men værsågod for at jeg prøvde ihvertfall :)

  SvarSlett
 13. Nix.

  Men liker den gode, gamle Scrabble da :o) så dette kunne nok vært no for meg.

  SvarSlett
 14. jeg spilte scrabble pa facebook en gang i tiden med en venninne i canada. men sa ble den lagt ned. skal prove meg pa wordfeud... liker slikt :-)

  SvarSlett
 15. Hadde spillet blitt laget i norsk versjon så ville det blitt enda bedre, det er vel derfor ølbart ikke blir godtatt? ;)

  SvarSlett
 16. Ikke hørt om det..men har ikke rette telefonen heller, er jeg redd...skjønner det er på tide å oppgradere:O)

  SvarSlett
 17. Ege, det finnes da norsk versjon med norsk ordbok.

  SvarSlett
 18. Nei, tør ikkje bli avhengig av meir.....men korleis startar ein dette då? ;)

  SvarSlett
 19. Altså, så lenge du ikke spiller Wordfeud MENS du bedriver sengeakrobatikk, syns jeg mannen skal klappe igjen! ;-)

  Har spilt Wordfeud, men bare ved én anledning. Er livredd for å bli hekta. Det har jeg ikke tid til. Er jo allerede hekta fast i Mac-en. Skullte tatt seg ut om jeg satt fast i både datamaskinen OG telefonen...

  SvarSlett
 20. He he - har faktisk fått med meg at dette er in for tida - damene på jobb spør stadig etter ord, og klager over dårlig ordbok :-D Kan dessverre ikke hjelpe deg :-/

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 21. Snedig. Jeg har ikke begitt meg ut i den stor app-verden enda. Og det er kanskje like greit. Bruker vel nok tid som det er foran pc'en.
  Ellen :)

  SvarSlett
 22. Snedig. Jeg har ikke begitt meg ut i den stor app-verden enda. Og det er kanskje like greit. Bruker vel nok tid som det er foran pc'en.
  Ellen :)

  SvarSlett
 23. syyyyyyykt avhengighetsskapende, men jeg ELSKER wordfeud!!!!!!!!! Jeg har også minimium 6 spill på gang, blir akkurat plass på skjermen, da:)

  SvarSlett
 24. Nå er det installert...og kanskje meg du spiller med neste gang...Jeg elsker gammeldagse Scrable på brett også.

  SvarSlett
 25. Ikke noe wordfeud her, men tipper at flere hadde blitt hekta...

  SvarSlett
 26. Pia, ja du må jo først skaffe deg en telefon... :-)

  SvarSlett
 27. Mannen introduserte meg for dette spillet for et par uker siden, og jeg er så hekta som det kan gå an... har klart å få flere andre hekta også, hehe :)

  PS.Jeg er DarkPremium hvis du vil spille mot meg ;)

  SvarSlett
 28. Gjett'a! Digger egentlig Words mest! Tar gjerne en runde, om du vil!

  SvarSlett
 29. Hmm nei, det har jeg IKKE hørt om!

  SvarSlett
 30. Jeg er svært lite aktiv på spillfronten og data/telefonspill har jeg ingen erfaring med.

  Cecilie

  SvarSlett
 31. Jeg har også fått dilla på Wordfeud. Og hvis du ønsker ett ekstra spill eller femten, så søker du bare opp Kali- (ja, med bindestreken), og så skal vi se hvem av oss som klarer å komme opp med de mest intrikate orda ;)
  Sånn siden jeg ikke har noe viktigere å ta meg til. Husrydding, matlaging, barneoppdragelse, sosial omgang, julegrantenning i morra... Ja, sånne uviktige ting som lett må vike litt for wordfeud'en ;P

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...