onsdag 27. oktober 2010

Angrefrist?

Trollet har til nå mista fire tenner. I det siste har hun begynt å spørre om hvor tennene hennes er blitt av.

-Jammen, de tok jo tannfeen med seg?
-Nei, tannfeen finnes ikke. Hvor er tennene mine?
-Det vet ikke jeg, tannfeen tok dem og du fikk penger for dem hver gang.
-Jeg vil ha tilbake tennene mine!


Gjelder kjøpsloven? Er det salg utenom vanlig utsalgssted så Angrerettloven kan benyttes?Sparebøssa er tømt, tennene skal returneres til opprinnelig eier. Jammen godt "tannfeen" har tatt vare på dem alle sammen.
Og det finnes ytterligere to løse tenner i den samme munnen. "Tannfeen" øyner en biinntekt siden det tydeligvis er et marked for å kjøpe seg fri fra hennes tjenester..


-Tannfeen ♠

20 kommentarer:

 1. Jeg må si at jeg smiler av de små notatene dattera di etterlater seg - minner om sin mor;)
  Du tror ikke at hun har funnet ut at tannfeutbetalingene har vært for dårlige da, og at hun vil prøve seg på nytt? Sjekke om en evt ny tannfe vil være rausere?

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner henne godt for jeg la melketennene mine i en liten skattekiste som jeg har fortsatt. Tanfeen tok dem alltid og betalte godt (kr 5 per tann var bra den gang), men så dukket de opp igjen, Hvordan vet jeg ikke.

  SvarSlett
 3. Så skjønn Trollet er! ♥ Herlig lapp!

  Vi fikk besøk av Tanntrollet da jeg var i beste tannfellingsalder, og mamma påstod at han brukte tennene til å bygge trollslottet og møbler av. Men jeg fikk tenna mine tilbake til konfirmasjonen, og de var faktisk urørte, uskadd og ikke ombygget i det hele tatt, så egentlig tror jeg at det var litt juks... eller så var ikke tenna mine bra nok til å brukes til slott/møbler... *snurt*

  Kanskje Trollet kan kontakte Forbrukerrådet og høre om kjøpsloven gjelder også for tannfeer?

  SvarSlett
 4. Mine tenner forandret seg til et kronestykke - eller var det en femmer? I hvert fall våknet jeg om natten og så at tannen var i endring. Så det var ingen vei tilbake når tannen først var endret.

  Ellers er jo datteren din helt skjønn da - hvor tar de det fra?

  SvarSlett
 5. Hi hi, for et artig innlegg! Hærlig blogg du har. Fin dag til deg.
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 6. Ha ha ha, Trollet høres ut som en fantastisk unge!Har egne ideer hun!Det var sannelig godt at Tannfeen var så smart at hun la tennene på et trygt sted.
  Pengene tilbake ja, men hva med renter?Og renters rente?
  Ha en finfin dag!!

  SvarSlett
 7. haha, den jenta er full av ideer! Her ville nok jeg slitt, for de små melketennene er nok borte for lengst ( dårlig mor )

  SvarSlett
 8. hihihi, godt at tannfeen hadde tennene:-) Det har ikke tannfeen i dette huset. Håper ikke barna mine vil ha de tilbake:-) Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 9. Her har vi hatt barn som har ville hatt tilbake utopererte mandler "Jeg vil ha mandlene mine!" (veldig forståelig når en våkner av narkosen med smerter!) - og minstemann ville gjerne bytte tilbake sparkesykkelen (!!!!) som dukket opp da smokkene forsvant i vår.
  Tennene har jeg forsøkt å gjemme, for de er jo egentlig tatt av tannfeen - men jammen var det noen forundrede unger som fant dem innerst i kommodeskuffen en dag... - hva skulle jeg si da, da....

  SvarSlett
 10. hehe, så vittig!
  Koselig blogg du har forresten!!

  SvarSlett
 11. Unger er bare helt skjønne altså :-D Her i huset er det tanntrollet som har kommet under tannfellingen, og tennene har alltid ligget igjen sammen med pengene ;-)

  Ha en flott dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 12. Det ligger forresten et par saker til deg i bloggen min nå :)

  SvarSlett
 13. Hehe. Fornuftige trollet. Det er klart hun vil ha tennene tilbake. Tenner koster jo mye mer enn det der. ;)

  SvarSlett
 14. Hi, hi, må si jeg har veldig sans for trollet:-) Herlig jente!

  SvarSlett
 15. Lønner seg å miste tenner når en besøker venner eller, aller best, besteforeldre. Kan du hilse og si!

  SvarSlett
 16. Som ansatt i bank er jeg personlig litt bekymret for tannfeens ve og virke (heter det det??) nå som vi nærmer oss et kontantløst samfunn??! Kan man veksle inn ei tann i nettbanken liksom?? ;-)

  Godt tannfeen hadde tatt vare på tennene. Ellers hadde det vel litt krise :-)

  SvarSlett
 17. nei og nei som denne historien morer meg! For en beundringsverdig løsningsorientering på Trollet da! Som gammel buisnessdame tar jeg av meg hatten!

  SvarSlett
 18. hahahahah så bra!:)) knallsjønnt brev då:)
  å jammen godt tannfeen fylle m i tiå, d e jo sånn at d e isje bare t å styra på m kjøp å salg lenger, å d e best viss alle bare innfinne seg m d ja;)
  store klem:)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...