fredag 15. oktober 2010

Å ha sjokolade i kjøleskapet

2 gode grunner til hvorfor det å ha sjokolade i kjøleskapet er en uting:

 1. Sjokolade mister sin aroma i så kalde omgivelser, gjør den ikke?
 2. Sjokoladen frister hver gang jeg åpne kjøleskapet for å sjenke meg mer Pepsi Max skummetmelk.

Elisabeth, uten selvbeherskelse

18 kommentarer:

 1. Tihi, nei en kan nå vel ikkje ha sånne fristelser i kjøleskapet. Pepsi Maxen e imidlertid unntaket som bekrefte regelen hos meg, for den MÅ jo værr kald ;o)

  Snop blir faktisk glømt i snopeskapet vårt da, så i storopprydningens navn blei det faktisk kasta ein heile del som var blitt for gammalt... Kanskje lika greit ;o)

  Gooood helg snuppa!

  SvarSlett
 2. Du er ikke den eneste. Men vi legger sjokoladen i det som egentlig er egghylla i døra. Da syns den ikke hver gang vi åpner døra. Her i huset er det nemlig ikke bare jeg som har problemer med sjokolade. Derfor kjøper vi mørk sjokolade, den er sunnest. Selv om vår favoritt er fylt med pasjonsfrukt og banankrem later vi som om den fortsatt er mest mørk.

  SvarSlett
 3. Sjokolade skal ligge i godteskapet! :) Mister litt smak i kjøleskap ja. Men det kommer litt an på kva for sjokolade.. Smash er absolutt best i kjøleskap! :)

  SvarSlett
 4. Sjokolade får aldri ligge i ro så lenge at den rekk å få dårleg smak, anten den ligg her eller der :)

  SvarSlett
 5. He, he, gjett hvem som har fylt opp kjøleskapet sitt med STORE melkesjokolader kjøpt på tilbud på Rimi i dag?:-)

  SvarSlett
 6. Sjokolade og rødvin er det beste som fins! Gjett hva jeg skal nyte i kveld...
  Klem Igi

  SvarSlett
 7. Ikke det at jeg spiser noe som helst sjokolade om dagen, men hadde jeg gjort det, hadde den kommet rett fra kjøleskapet. Men jeg har jo dette veddemålet jeg skal vinne, så da blir det rosiner og nøtter. God helg!

  SvarSlett
 8. Søren tute, nå fikk jeg lyst på Fruktnøtt. Og det er egentlig litt kvalmende, med tanke på at vi akkurat har satt både en Stratos og en Bergene melk til livs her i huset... Men Fruktnøtt er jo så godt. Og jeg spiser det nesten aldri. *sukk*

  God helg!

  SvarSlett
 9. hehehe... min fristelse ligger også i kjøleskapet... men det er mørk sjokolade - og det er jo sunt - ikke sant??!!

  SvarSlett
 10. Kjøleskap eller noe som helst annet skap. Sjokolade og kakerlakker skal man bare ikke ha i hus.

  SvarSlett
 11. Åh, jeg ELSKER kald sjokolade!Det er det beste!Sammen med et glass iiiiiskald PM (Oh yeah, jeg er avhengig) er det uslåelig....
  Iskald melkesjokolade er bedre enn noen gourmet-rett i heile verda!

  SvarSlett
 12. Først trodde jeg du hadde skrevet klesskapet i stedet for kjøleskapet, men indirekte så sniker jo sjokoladen seg inn der også *kremtHOSTkremt*
  Sjokoladen smaker best kald, enig der.
  God helg!

  SvarSlett
 13. sjokoladen får hva? Rar smak? Av å ligge i kjøleskap? Aldri opplevd. Her i huset er sjokolade bare en sjarmørtur innom kjøleskapet bare for syns skyld før den indirekte havner i klesskapet. . . . mitt. . . :)

  SvarSlett
 14. ISkald, steinhard sjokolade er SUPERgodt!!
  Det er kun noen få smågodt-unntak syns jeg...festkarameller for eksempel ;)
  Hvordan går det med Hjemkomsten forresten? Det er bare å holde ut, jeg syns også den var litt treig i begynnelsen - men nå er jeg vel ca halvveis og nå er alt så meget bedre :)
  Og så må jeg bare si at jeg er SÅ enig med deg om Ut og stjæle hester!!!!! Jeg er visst litt for enkel av meg - det skal jo være så stor litteratur, men jeg syns den rett og slett ble for kjedelig. Godt å høre det er fler!
  Ha ei fin helg!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 15. Her ligger sjokoen ikke kjølig - men romtemperert.- Smelter lettest i munnen da :) Og vi er dødsflinke til å ha sjokoldade i hus... Jeg mener flinke til å skaffe den til huset ---- ikke så flinke til å oppbevare den i hus; den blir fort borte, for å si det sånn! (gjerne i samme slengen som krokanisen)

  SvarSlett
 16. Jeg kan aldri ha sjokolade liggende, for da spiser jeg den. En jul for noen år siden, så var det en del snadder igjen når jula var over, og jeg kastet alt i søpla. Der har du meg og min viljestyrke.

  SvarSlett
 17. Åååå, det beste i verden (iallefall nesten) må jo være iskald hard sjokolade fra kjøleskapet. Når jeg først har begynt å ha sjokolade i kjøleskapet så funker den ikke temperert...

  Klem fra størstepia

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...