tirsdag 5. oktober 2010

Hjertevenn med symaskina

Ja, jeg skal ikke overdrive, vi er fortsatt i "føle oss fram"-fasen, symaskina og jeg. Men jeg har brukt store deler av sløvehelga til å sy.

Blant annet har jeg sydd disse hjertene og dermed snek det seg inn litt jul her innerst i veien også, gitt.
Båndene er rett og slett sånne som er sydd fast inni plagg, som sørger for at det blir hengende på kleshengeren inni et overfylt skap (ja et sånt som alle vi som aldri finner noe å ha på oss har), men som har den irriterende egenskapen at de titter fram mens du har på deg plagget og det ser du ikke før du ser bildene fra festen. Du har gått rundt med en snikende meitemark på skulderen hele kvelden uten å merke det og uten at noen, aller minst din mann, har vært hyggelig nok til å påpeke udyret. Ja, altså, disse båndene har jeg konsekvent klippet av de siste innkjøpene og tatt vare og tenkt at de kanskje kunne brukes til noe. Ja, det kunne de. De er nå oppgradert fra potensielt irriterende skuldermark til hjertebånd. Det er de nok fornøyd med, jeg er også fornøyd.

Så da så.

Jeg har sydd mer også, men siden det er saker som skal dekke Trollets kropp... ha ha, nå holdt jeg på å skrive bedekke og det ville jo vært helt feil. Ikke er jeg blitt så flink at jeg kan sy noe så avansert at det er i stand til å bedekke noen og hallo, Trollet er sju år straks og ikke nærheten av at noen skal gjøre forsøk på å bedekke henne. Eh, hvor var jeg. Jo, dekke Trollets kropp og siden Trollet er bortreist på høstferie, må skrytebildene vente.

Dæsken så mye jeg klarer å lire av meg. Jeg kunne nøyd meg med "Se de fine hjertene jeg og symaskina har laga", men det gjorde jeg altså ikke, det ligger liksom ikke i min natur. ☺

Elisabeth

26 kommentarer:

 1. He he, akkurat sånn er jeg og : Jeg klarer liksom ikke bare å skrive "Her er et smykke" eller "Flotte kaker". Kanskje vi må øve? Prøve et innlegg der vi faktisk bare skriver noe sånt?
  Fine hjerter! God jul!

  SvarSlett
 2. Hehehe... uansett sa skriver du jo sa underholdende at du holder oppmerksomheten fangen!

  Veldig fine hjerter, forresten! Ha en fiiin dag! :-)

  klem Mette

  SvarSlett
 3. Så flott du skriver, fikk flira litt inni meg nå! Smart å bruke duppedingsene i gensere og sånn til oppheng til di flotte hjertene du har sydd. Takk for tipset.

  Ha en flott høstdag videre.
  Marianne

  SvarSlett
 4. IKKE PRØV DEG!!
  Å forvente korte, saklige og ikke minst rent informative gloser her inne, det hadde vært veeeldig skuffende!!
  Herlige hjerter og gjenbruk av skuldermarker skal forventes å ha innslag av til dels usaklige kommentarer;oD
  Jeg synes at dine forsøk med symaskina begynner å ta seg opp betraktelig og det som intet våger intet vinner ;-D

  Klemmer fra Grete

  SvarSlett
 5. Skuldermark - dagens ekleste ord så langt:-) Men veldig fine hjerter da:-)

  SvarSlett
 6. Så flink du er! Kanskje du kan ha eit kurs for meg ein gong? Har fremdeles berre sydd fire saumar på min symaskin, ser du... (i promille). Men SKYTEbilder? Trykkleif der ja, håpar eg. Ha ein fin dag, og god jul ja.

  SvarSlett
 7. Det er jo veldig hyggelig av deg å bruke de båndene til noe fornuftig. Selv vil jeg helst brenne dem på et digert bål. Og ikek forstår jeg hvorfor gensere skal henge på kleshengere heller...

  SvarSlett
 8. Og ja, det var veldig fine hjerter - selv om jeg nekter å komme i julestemning enda.

  SvarSlett
 9. Uansett hvilken hjernehalvdel du har brukt; disse hjertene var jo kjempefine! Og julestemning fikk jeg med en gang, i oktober liksom! Jeg unngår Plantasjen med vilje i hele oktober, deler av november også når jeg tenker meg om. Det er for tidlig! Men nå fikk jo du fiksa på det for meg da :-)

  Fortsatt god jul :-)

  SvarSlett
 10. Fine hjerter, flott gjenbruk! Kort og konsist.

  God jul! :o)

  SvarSlett
 11. Smart, Elisabeth! De båndene er nemlig utrolig irriterende, og jeg klipper de konsekvent av. Nå må jeg visst begynne å spare på de. Flotte julehjerter du har laget! Er jeg seint ute, eller? Siden både du og Pia er ute før meg med julerelaterte innlegg??

  SvarSlett
 12. MammaMy; Takk for korrekturlesing. Jeg er så forfengelig at jeg har retta det opp. ☺

  4 på toppen; Jeg unngår Plantasjen stort sett hele året og ihvertfall i oktober/november til jeg er klar for full julestemning.

  Barbro; Å, ja, nå er du seint ute, vi skriver tross alt 5. oktober!

  God jul alle sammen!

  SvarSlett
 13. Ha ha ha - hadde ikke vært like fornøyelig lesing for oss om du kun hadde vist frem de fine hjertene du hadde sydd ;-) De var flotte da! De der snorene klipper jeg også av før jeg bruker plagget. Merkelig at folk ikke kan si ifra om at det henger sånn eller slik - pleier å gjøre det jeg.... Husker en gang jeg var på forelesning og læreren hadde åpen buksesmekk....jeg sa fra om det også jeg (i pausen ja), og han ble veldig takknemlig :-)

  Ha en kreativ dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 14. haha...fine hjerter og fin liring.. :)

  SvarSlett
 15. Flinka! Jeg skal hente symaskina mi i dag (fankern, den KUNNE repareres....:). Men du, hvordan lukker du sånne hjerter? Lar du det stå igjen et lite hull som du syr for hånd, eller???

  Hilsen Guro, som så på "Pippi feirer jul" sammen datteren i går, og dermed går og nynner på julesanger dagen lang nå....

  SvarSlett
 16. Så fine hjerter! Det begynner å klø i fingrene mine og nå. Det skal være samlivskurs på grendahuset her i bygda. Mannen vil helst ikke, men jeg tenker at jeg og symaskina hadde hatt godt av å friske opp forholdet vårt. finne roten til problemene, og begynne å snakke samme språk...

  nice!

  ha en fin dag:)

  SvarSlett
 17. Dette går jo meir og meir over til å bli ein husflid-blogg! Blir det snart give-away på disse hjertene nå? Dei var jo skjønne! :)

  Og god jul...

  SvarSlett
 18. For en fin blogg du har:) Vi fant den nå, og ble sittende å lese:) Vil gjerne legge oss til som følger, men det går ikke.. Får prøve igjen senere:)

  Stor klem:)

  SvarSlett
 19. Så smart med de båndene, har liggende en liten mengde av de på vent på sybordet. Nå vet jeg hva de kan brukes til :)
  Fiiine hjerter!
  God venn med symaskina du!

  SvarSlett
 20. Hmm, det sy-kappløpet har eg ikkje tenkt å følge opp! Men skal samle på slike band, berre sånn i tilfelle eg skulle komme til å sy noko så interiørmessig riktig som hjerter ;) Har forresten sydd mange julehjerter for hand, men det er ikkje veldig høgstatus å sy for hand. Men det er no det som er skikkeleg handarbeid, og bla, bla, bla...trur eg stoppar liringa no. Det eg ville seie er at du var flink, og er kome lenger enn meg i bruk av symaskin! Ha ein fin dag

  SvarSlett
 21. Flinka!
  Som den hjerteelskeren jeg er traff jo dette innlegget meg midt i... ja; hjertet kan man vel si!
  Smartis som tenkte på dette med skuldertrådidiotien også!

  SvarSlett
 22. Hei...
  Tror ikke jeg har kommet på å bruke de båndene-dette er jo gjenbruk i alle høyeste grad...

  Skal sy noen hjerter jeg også,men symaskina er så TUUUUNG å ta i bruk..hehe

  Mvh Wenche

  SvarSlett
 23. å! Den ideen med bandene skal jeg bruke! Syns du er kjempeflink jeg! De hjertene var superdekorative! God jul!

  SvarSlett
 24. Tenk om du hadde skrevet; "Sjekk hjertene". Da hadde ikke jeg giddet å skrive akkurat dette, og da hadde vi gått glipp av det jeg egentlig ville si: Du er flink! :)

  SvarSlett
 25. Kjempefine hjerter! Og så så smart å bruke de båndene til noe fornuftig! Jeg har irritert meg over disse meitemarkene mang en gang. Hallooo, nå for tida har de disse bådene på helt vanlige bomulls--skjorter liksom. Som om jeg henger dem i skapet??!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...