torsdag 21. oktober 2010

Torsdag = tv-kveld

Torsdagene har seilt opp som den beste tv-kvelden denne høsten. Og det beste av alt, jeg kan holde meg til én kanal! Ingen programmer som krasjer på ulike kanaler, ingen store kvaler i valget mellom flere interessante, severdige visninger. (Ok, jeg går glipp av Linn Skåber og Christine Koth, men førstnevnte går i alle fall i reprise har jeg funnet ut.) Jeg trenger ikke sitte parat med fjernkontrollen, eller "trøkkern" som den kalles innerst i veien.

Torsdag = tv-kveld på tv2.

Det begynner med Kristin Skogheim klokka åtte. Kristin er en kjekk jente som alltid ser etter det beste i andre. Om det lukter vondt hjemme hos noen av de hun besøker, eller familiemedlemmer har etterlatt doen i en upen tilstand eller madrassen hun får tilbudt er vond å ligge på, Kristin er like blid og fokuserer heller på artige fotoalbum i hylla og sunn frokostsmoothie. Kristin driver ikke vulgær dyneløfting.

Nyhetene en time senere er greit å få med seg, det står på litt i bakgrunnen og jeg kan blogge litt samtidig.

Så kommer "Dag" i Atle Antonsens skikkelse, en absurd beretning om en sær famileterapeut, genialt sykt med en seriøs undertone.


Atle Antonsen som Dag. Bilde lånt fra tv2.

Deretter følger den gærne gjengen fra Nydalen. Underholdningsverdien varierer, litt avhengig av gjesten. Uansett er det alltid noen gullinnslag. Tina og Bettina er jo en artig parodi for oss bloggere, selv om jeg ikke akkurat føler meg truffet her i min hverdagsblogg, nokså fritt for sminketips (bortsett fra et par neglelakkinnslag..)

Og til slutt, på et tidspunkt hvor man egentlig burde tenke på å avslutte dagen og forberede den neste; "En moderne familie". Herlig crazy komedie.

Jeg koser meg på hjemme-torsdager i sofaen, veldig avslappende. Eneste jeg trenger å gjøre er å slenge neven uten etter trøkkern for å dempe lyden i reklamepausene.

God tv-kveld!

Elisabeth

15 kommentarer:

 1. Herlig, du er nok en veldig opptatt dame i kveld;)
  Jeg følger også med Skogheim flytter inn.....utrolig vittig og akkurat min humor:)
  God tv- kveld!
  Smil og klem
  Nina

  SvarSlett
 2. Ja, det er rart med det.. at torsdag er den store kvelden (pluss fredag da), mens på lørdag er det bare sorgen... Kos deg masse med tv'en i kveld, for det skal jeg også gjøre.. Så bare bake noen boller først, slik at vi har noe å kose oss med på denne kalde vinterdagen.

  Klem

  SvarSlett
 3. Du får nok en koselig kveld, vil jeg tro.

  Her er det fredag som er den store TV-dagen. Torsdag må jeg alltid se Debatten, og i kveld er det boken til Gelius som er temaet.

  Klem

  SvarSlett
 4. Jepp, torsdag er det tett TV - program! Kos deg og nyt kvelden!

  SvarSlett
 5. Jeg og digger torsdagskveldene på tv! men jeg svitjser litt frem og tilbake mellom kanalene. Synes både Koht og Skåber er vel verdt å få med seg også, og reprisen får jeg aldri helt med meg... Kos deg i kveld - nå begynner det snart!

  SvarSlett
 6. Kos deg med tv-kveld;-)
  Hørtes nydelig ut!:-)

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 7. Og takket være dette innlegget merka jeg et nytt torsdagsprogram. Skogheim. Nå er det nyhetsbloggepause ja. På`n igjen etterpå!

  SvarSlett
 8. Enig, enig! Så passer det perfekt med litt blogging under nyhetene :-)
  Klem IGi

  SvarSlett
 9. Herlig. Kos deg! Nå skal jeg se opptaket med Kristin, for det programmet liker jeg veldig godt!

  SvarSlett
 10. Koht og Skåber er jo også geniale, men det beste med NRK er jo at alle serier ligger på nett-tv, så du kan se dem når du vil!

  På ungdomsklubben i bydelen der jeg jobber, heter ungdomsarbeiderne Pia og Maria. Jeg fniser når de er innom skolen for å informere om noe, og vitser lavmælt, men uhemma om Tina og Bettina hver gang.

  SvarSlett
 11. Måtte le når jeg sa du skrev trøkkern... Det har fjernkontrollen hett i vår familie også siden vi fikk sånn nymotens tv... :-) Ellers er jeg enig med tv-valget ditt på torsdagskvelden :-)

  SvarSlett
 12. Vi har holdt på ute, så strevde jeg med å komme opp bakken med bilen, så måtte mannen komme og hjelpe meg, så var det dusjinger og kveldsmat emd gutta. Og klokka passerte halv ti får vi fikk trykka på trøkkern. Men nå er TVn på, og jeg må bare kjapt scanne blogger...

  SvarSlett
 13. OK. Torsdag = TVdag. Skal notere meg det, og forflytte meg fra sofaen på kjøkken til sofaen i TV-stova neste torsdag! :)

  SvarSlett
 14. jeg kom hjem akkurat tidsnok til Dag, men neste torsdag skal jeg sitte klistret og se Skogheim flytter inn også.
  Og som en sa lenger oppi feltet her, det er rrat at det er så mye å se i uka, men ingenting på lørdagene. Vel er jeg husfliddame og leser familien, men hallo - sjukehuset i Aidensfield?

  SvarSlett
 15. Du må få med deg "Munter mat" på nrk2 på torsdager, deilig mat og masse humor fra Danmark. Ellers så ser jeg "Bones". Sexy mann og likrester, akkurat noe for meg.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...