fredag 29. oktober 2010

Ukeslutt

Dette har vært en utrolig hektisk uke....og var det ikke mandag i går, da? Nei, jøss, det er fredag allerede, gitt. Uka har bydd på flere heldagsmøter, sene kvelder i jobbsammenheng og sosiale arrangementer. Ikke har jeg fått tatt noen skikkelige bloggrunder heller og fyldige kommentarer hos andre har det blitt smått med.

Ukas siste arbeidsdag var nok et heldagsmøte og da klokka ble fire var lufta gått ut av ballongen for lengst, rumpa føltes som bly mot stolsetet. Hjernen var full av informasjon, ideer og tanker....eller var den helt tom? Jeg orka ikke kjenne etter.

Men dagens oppgaver var slett ikke over, sofaens lune krok måtte vente enda en liten stund. Først skulle Trollet hentes hos mormor hvor jeg fikk fyldig rapport om deres utnyttelse av skolens planleggingsdag. På vei ut døra rydda jeg en hel hylle i moderns stofflager, før Trollet ble skyssa en halvtime nordover for overnatting hos kusine og fetter.

Madamen vendte nesa hjemover, slang innom butikken for middagsinnkjøp og lakris. Noe måtte jeg ha å kose meg med en alenefredagskveld. Mannen hadde valgt festligheter med jobbkollegaer framfor sofakos med Madamen.

Endelig hjemme, fiskegratengen i microen, på med en klesvask. Pling, middag ferdig. Rigging foran tv'n. Fjordlandskåla var varm, glasset vått, så middagen ble plassert på det nærmeste egna elementet - et Dagblad.

Og det så så stusselig ut at jeg måtte flire litt for meg selv. Så henta jeg kameraet. Så flira jeg litt til. Kjente på hvor sliten jeg var og hvor sulten jeg var og satte til livs det fargeløse måltidet.Og etter en sånn uke med en hektisk avslutning var det så koselig å finne noe spennende blant reklamen og regningene (kun to i dag). For en stund siden fridde jeg til mine syglade lesere, om noen ville hjelpe meg med et trekk til kjøkkenmaskina. Og snille Bestemors hage tok oppdraget. Og i dag lå det fine trekket i postkassa mi og både jeg og kjøkkenmaskina er utrolig fornøyde.Se, så flott det ble! Støvfri kjøkkenmaskin oppå skapet. Og trekket er skikkelig sømarbeid, med for og greier.

Tusen, tusen takk Bestemors hage, for en flott avslutning på uka, og for støvfri kjøkkenmaskin.

Nå er det sofatid for meg, i selskap med lakris og Pepsi Max ,og som enehersker over fjernkontrollen.

....og pust ut!

Ha en fin fredag alle sammen!

Elisabeth

11 kommentarer:

 1. Phu...travel uke. Nå må du kose deg i sofaen og nyte at det er Fredag!

  SvarSlett
 2. Nyte friheten for det det er verdt?..
  Men...kjøkkenmaskintrekk?!?
  Det har jeg aldri hørt om før...
  :O
  God helg!

  SvarSlett
 3. Nyt kvelden, og saml krefter! :) Og du, den konfekten er "til å ha på lur" dersom ei vertinne treng ei gåve eller noko.... Eller-det kan hende eg må smake litt, i tilfelle den har gått ut på dato? Eller: kjøpemani, trur eg me seier. :))))

  SvarSlett
 4. Kos deg med alenefredag! Det er deilig det innimellom, til tross for at fredagskosen (les: maten) blir litt stusselig.

  Håper du får samlet krefter i helga :-)

  SvarSlett
 5. Dagbladet som duk er fint! Og den passa til den triste maten :)) Nyt fredagskvelden etter ei hektisk veke!

  SvarSlett
 6. ha ein fin aleine-fredagskveld!
  Er aleine eg og i kveld, på hotell!! Og ser fram til å sove ei heil natt uten å vokne av ein urolig baby!! Og ein deilig hotellfrokost(forhåpentligvis...) i morgon tidlig!

  SvarSlett
 7. Jeg lurer også litt på hvor dagene tirsdag til torsdag er - det er liksom bare mandager og fredager, og lørdag/søndag skal brukes til alt man ikke rekker de dagene man egentlig ikke merker går....forvirrende? Tenk bare da på hvordan det er i hodet mitt ;-) I kveld lot jeg husvask og deilig middag hjemme være, og dro til byen og spiste middag i selskap med 7 hyggelige damer. Gemalen er borte i helga, og litjtupp var et eller annet sted med ei venninne - egentlig litt godt og da sjø ;-) Litt blogging før binging, så jeg kanskje får med meg morgendagen :-D Fint trekk du har fått til kjøkkenmaskina di :-)

  Kos deg og klem fra Siv

  SvarSlett
 8. Haha - her ble det skriving (og lesing) på inn OG utpust!

  ..og middagen så skikkelig gastronomisk ut!!!

  Ha en finfin lørdag!

  SvarSlett
 9. Det måltidet så ikke ut som noe festmåltid, men håper du koste deg og fikk slappet av;)
  Praktisk med et slikt trekk, flott også;)

  Ha ei skikkelig god helg videre og klem fra meg;)

  SvarSlett
 10. Ukene går unna i en forddykende fart! Håper at du nyter helgen og får mulighet til å hente deg inn igjen.
  Klem Igi

  SvarSlett
 11. Hehehehe... ja, du har i allefall humor! Jeg er ogsa alene denne helgen da Tenaringen er pa speiderleir og gemalen jobber. Er faktisk ganske deilig. Utrolig hvordan rommene "holder seg" ryddige - en hel dag til og med...!

  haper det blir bedre mat pa deg idag ;-)

  ha en fin helg
  klem Mette

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...