mandag 4. oktober 2010

Slyng meg i veggen - Respons!

Respons er fint. Vi ønsker vel alle respons på det vi gjør og det vi sier. Bare noe så enkelt som når vi trykker på heisknappen, da er det fint om vi får en respons ved at knappen lyser for da skjønner vi at heisen har oppfatta at vi trenger den og vil at den skal komme, ikke sant? Om det ikke lyser, blir vi urolige og lurer på om heisen har fått med seg at vi står der og venter.

takk for flott respons på forrige innlegg. Det kan rapporteres at etter timer minutter stirrende på den snurrende dame, innbiller jeg meg at jeg kan snu skreppa fra høyre til venstre og tilbake igjen, bare ved hjelp av tankens kraft. Jeg har på veien engasjert både Mannen og kollegaer og det er nå pussig at to personer kan se på det samme og oppfatte det så ulikt. "-Der snudde hun, så du det?" "-Nei, hun går mot høyre fortsatt" "-Ja, men hun gikk jo mot venstre nå nettopp og så snudde hun."
Merkelige greier.

Men tilbake til dette med respons. Ekstra koselig med respons er det når du egentlig ikke forventa det eller kanskje til og med hadde glemt at du hadde gitt andre en respons som de kunne respondere tilbake på! Hæ?

Vel, på mitt lokale Sats-senter, som jeg hver måned er med på å holde i live via autogiro, finnes det en responskasse, en ros/ris/forslagskasse. Og ned i den kassa hadde jeg putta en lapp hvor jeg skrev i hyggelige ordelag at jeg syntes det hadde vært en fordel om de hang opp en plakat ved slyngene. Jeg har liksom en favorittøvelse, jeg kaller den supermann, den er suveren for å trene balanse og styrke i overkroppen. Nok om det. Jeg har ingen illustrerende fotos av meg i den slynga, iført tights og matchende svettebånd. Vel, jeg mente i hvertfall at en plakat med forslag til øvelser kunne gagne meg og andre. Særlig siden jeg tror mange synes sånne slynger er litt skumle eller for fysioterapiaktige og ikke vet helt hvor suverene de er.


Slyngebilde fra idrettsbutikken.no

Og jammen fikk jeg ikke respons i form av en e-post etter noen dager:

Hei Elisabeth!
Plakat med øvelser til slyng trening er snart på plass. Venter på en ramme som er bestilt opp. Takk for tilbakemelding!
Mvh Marianne

Dette syntes jeg var en så flott respons at jeg overser muntre Mariannes orddelingsfeil.

Sånn, nå kan du gi respons i form av kommentar til dette innlegget og enda viktigere, gi respons til noen i nærheten av deg der du befinner deg nå, det setter de nok pris på. ☺

Elisabeth

13 kommentarer:

 1. Urettferdig! Jeg ga også respons til mitt treningssenter (det er rett nok lenge siden), men jeg fikk ikke hyggelig tilbakemelding. Ja ja, det kan vel hende de hadde fått fornærma kunder hvis mitt forslag var blitt hengt opp i glass og ramme. Jeg ønska nemlig at alle skulle bli minna om fordelene med å vaske treningstøyet sitt.

  SvarSlett
 2. Så bra at du fikk respons, tross ord deling feil. Og sånne slynger er supergod trening, bare man vet hva man skal gjøre for noe :-)
  Ha en superduper mandagskveld!

  SvarSlett
 3. Respons er kjekt å få. Flott at du fikk god respons på forslaget ditt! Men så var det jo et glimrende forslag og:-)

  Jeg har forresten nettopp fått et vurderingsskjema hjem på min førsteklassing, basert på måloppnåelse via diktat???? Læreren har altså lest opp ord, tall og bokstaver som de skulle skrive (i førsteklasse??!!), og feil og mangler, og feil skriveretning er markert med RØD blyant!! Er det mulig?? Kan love at det ikke akkurat blir overveldende positiv respons i kommentarfeltet på skjemaet herfra....

  SvarSlett
 4. Elisabeth: Så kjekt med sånn respons!
  Jeg har hatt slyngetrening hos fysio, og det var temmelig slitsomt! Overraskende nok. Da jeg så dem, tenkte jeg at det sikkert var digg å kunne henge i en sånn og slafe'n :p

  Barbro: What?! Kommer det et sånt fra læreren her - etter halvannen måneds skolegang - så hadde jeg tatt papiret med meg, kjørt til skolen og sagt akkurat hva jeg mente! Sånn type face to face respons! *flexe biceps og se skummel ut*

  SvarSlett
 5. Første respons: Den dama som snurrer (ikke du som snurrer i superwomanposisjon, men ho andre) har virkelig fårr kjørt seg her i heimen. Vi har vært flere som har stirra på ho samtidig, og vi har sett helt ulike ting. Altså, vi har sett dama, men noen mener at hi snur, noen ikke...
  Andre respons: Synes jeg ser deg i din favorittposisjon, høyt der oppe. Eller du svever kanskje ikke så høyt?

  SvarSlett
 6. Dette minner meg på at vi har slynge og plakat på jobben, som eg kan låne meg heim.....Det skal visst vere god trening, ja.
  Og den derre snurredama er berre venstrevridd.
  Vi er to som ser det her.

  SvarSlett
 7. he he det er vel deilig å få slynget seg litt kanskje? Den dama ble diskutert her i huset og, kjekt med visuelle luringer!

  SvarSlett
 8. Jag liker det du skriver, og håper jeg får ta en "fika" med deg en dag!

  SvarSlett
 9. ha ha. skulle gjerne sett deg i slynga.
  jeg vurderer seriøst å begynne og trene på teningssenteret her på øya. men jeg tror jeg vil bruke litt mer tid på å vurdere det....
  :)

  SvarSlett
 10. Respons er deilig og ofte overraskende! Selv venter fremdeles på respons hos tannlegen - i form av at de skal gjøre noe med venterommet sitt. Det er mulig at de ikke tok min kritikk av at "venteværelset ser ut som et skrekkens forkammer og kan umulig gavne de med tannlegeskrekk" spesielt høytidelig. For hvis de hadde gjort det, hadde det venterommet vært fiksa nå, for å si det sånn!

  SvarSlett
 11. Alltid kjekt å få respons ja :o) Greit å sjå at det av og te nytte å sei ifra og da gitt!

  Digga det forrige innlegget ditt!! Lo litt og ja :o)

  Hu svinge hovedsaklig mot høyre for meg, men det må nå vel værr bortimot perfekt om me kan veksle mellom dei to hjernehalvdelene og kunne bruke begge ganske så bra tenke eg. E sjelden hverken eller :o)

  SvarSlett
 12. Så flott at du fikk tilbakemelding fra treningssenteret! Raust av deg å glatt overse den orddelingsfeilen. Jeg blir sprø av orddelingsfeil (en yrkesskade, tror jeg). Men ikke så sprø som jeg ble av den snurrende dama! Argh! Her snurrer hun med klokka. Og bare det. Jeg leste det om å snu henne på kommando. Ikke pokker om det gikk! Jeg har altså ingen logiske, analytiske evner. Ja ja, så vet man det også ;-)

  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 13. God respons er bra respons, og denne responsen var jo så absolutt av de bedre. Slyngetrening er ikke oppskrytt nei. Skulle gjerne hatt en dinglende her hjemme, så kunne jeg tatt meg et grepa tak i nakken og trent kroppen opp til en bedre respons på seg selv. Tenk så mye godt det kan ligge i bare to tau med håndtak! Ære være den personen som oppfant dette. Han på sin side har ihvertfall oppnådd god respons. :)
  Bra du la lappen i kassen, for nå er det kanskje flere som ser på den med myke skråblikk istedenfor med skumle. :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...