fredag 27. august 2010

Når alt er svart


Det er ikke noe rart jeg ikke finner noe som helst nedi veska. Veska er svart, foret i veska er svart. Lommeboka er svart, avtaleboka er svart, snora til adgangskortet er svart, mobilen er svart, nøkkelpungen er svart...

JA TIL VESKER MED RØDT FOR!

Det har vært svart her hjemme også. Neida, alle lyspærene har ikke gått, men derimot ruteren gikk for et par kvelder siden. KRISE! Så jeg har lurt meg til noen korte publiseringsturer i arbeidstida. Hysj!

Det verste var at NextGentel opplyste at det ville gå en uke omtrent før vi fikk ny ruter i posten."Ja, vi klarer som regel å sende avgårde i løpet av et par dager og så er det jo vanlig postgang..." Jeg er glad de kom på bedre tanker slik at ny, støvfri ruter ble levert på døra her i kveld og Madamen fikk kobla seg på mens Mannen lo av damens abstinenser.

Så da slipper jeg å utsette trekning av mitt lotteri, det skal skje i morra! Siste frist nå for å slenge seg med altså.

Nå skal jeg gjøre et tappert forsøk på å ta igjen det forsømte rundt omkring her.

Ha en riktig god fredagskveld!

Elisabeth ☺

11 kommentarer:

 1. Oppskrift: Du går på innstillinger, kommentarer - kryss av for nei for ordrebekreftelse

  SvarSlett
 2. Jøss, du har klart det allerede jo :-)

  SvarSlett
 3. Likar svart, men ikkje når skjermen er svart!!
  Og abstinenser skal ein ikkje le av.

  SvarSlett
 4. Haha kjenner meg litt igjen.
  Lykke til med forsømmelsene ;)

  SvarSlett
 5. Kjenner til problemet å ikke finne det du trenger i veska. Dette klarer jeg fint uten at alt er svart, hehe.
  Og jeg tror også jeg ville fått abstinenser om jeg ikke var koblet til nett. Blir for avhengig av dette, hihi :)
  Flaska på innlegget hos meg er Menu´s vannkaraffel. Jeg synes også den er lekker. Bruker den ofte!
  Ha en fin kveld
  Tonje

  SvarSlett
 6. Ein skal vel ikkje KIKKE etter ting i ei svart veske... Ein skal kjenne etter om ein finn det ein leitar etter. Derfor må tingene være store! Stor lommebok, stort nøkkelknippe, stor paraply, stor mobil...(vanskelig å finne store mobiler på markedet nå til dags - lettere på 90-tallet...), stor avtalebok og stort adgangskort.. :)
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 7. Der var du på nett, ja. Godt for deg, godt for oss.

  SvarSlett
 8. Nå skal det sies at Bergenshallen bare lå 10 minutter fra barndomshjemmet mitt, så det var vel derfor vi fikk lov til å gå. Og så var det vel andre tider når vi vokste opp, for jeg tror ikke jeg hadde sendt min datter alene på konsert i 6. klasse..

  Jeg synge i litt ekstra for deg i morgen da!

  Klem

  SvarSlett
 9. Og det er derfor jeg ønsker meg en sånn klassisk CHANEL veske fra 1957. Cocco Chanel hadde nemlig samme problem og lagde derfor sort veske med rødt for. Men det vil være et kjøp som svir overmåte mye i lommeboka, og enda mer i samvittigheten. Rettferdig verden? Rødt for? 15 000,-??? Hæ??? Det blir ikke på denne sia av jul, h ei eller neste jul. I alle fall. God lørdag. Nå skal jeg ned å ta meg et sjøbad med min svigerinne, gratis!

  SvarSlett
 10. Takk for fine kommentar inne hos meg:)) e glae for at d isje ser skjeivt ud, e mest d at rutene isje e 100% lige, mn eg orke isje måla å ver sååå nøyen på d, som sagt - bare koseligt;)
  Å eg finne helr aldri någe i veskå! Fordiom mi e kvide å alt så e oppi egentligt isje e kvitt.... d e bare håblaust når d ligge så mye i ett rom.. mn sånn e d bare;)
  klem:)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...