torsdag 5. august 2010

Enøyd banditt

Nei, nå har jeg virkelig stelt det til. Under mitt annonserte pusseprosjekt klarte jeg å få pussestøv inn på øyet. Der har det dansa tango eller rumba eller noen andre heftige svinsinger sammen med kontaktlinsa. Resultatet er at jeg har et sår på hornhinna, kunne optikeren opplyse, og jeg må hvile øyet noen dager så såret kan gro. Dette betyr at jeg ikke kan bruke kontaktlinse på det ene øyet. Med andre ord, øyet er ute av drift.

Så jeg går og kniper ett øye og vrir på hodet for å se med god-øyet. Til stor forlystelse for resten av familien.

Nå er planen å finne fram min gamle, gule sydvest fra barnehagetida på 70-tallet og skaffe meg en pipe, da vil jeg se ut akkurat som en gammel sjøulk. Tenker vi satser på å ta årets familiejulekortbilder med det samme, jeg unner jo alle våre venner og resten av familien en god latter i desember.

Jeg har prøvd meg med et plaster over øyet for å sette det ut av spill, men syntes det så enda merkeligere ut enn sjøulk-looken. Kanskje det vil gjøre seg med en skikkelig sjørøverøyelapp, stripete genser og en papegøye på skulderen? Det er verdt et forsøk, julekort skal det bli!


Elisabeth, enøyd banditt


Illustrasjon lånt fra mammut.net

15 kommentarer:

 1. hehe... unnskyld at jeg ler, men gikk rundt på den måten selv i juni i fjor, med ett øye ute av drift... du får ta rekreasjonen alvorlig - det var ikke jeg så flink til, og som resultat kan optikeren fortsatt se et arr på øyet mitt... det heldige for meg er at det ikke er i synsfeltet ;)

  SvarSlett
 2. Jeg ser deg for meg. SjøUlka! God bedring!

  SvarSlett
 3. God bedring med øyet!
  Høres vondt ut!
  *klem*

  SvarSlett
 4. Du kan få låne pirathatt, Sabeltannparykk, sverd og krok av oss.

  SvarSlett
 5. Hhahaha..Ikke meningen å le altså! Men klarer ikke la være. Sjøulk..Hahhaa morsomt ord! Ønsker deg god bedring altså!!!

  :)

  Innlegget med panteflaskene.. Mannen min lurte på hva jeg lo så fælt av her. haha. Den var f i mæ bra:) Ler enda jeg:) Hihi.

  SvarSlett
 6. Huff, så slitsomt!
  Men jeg måtte le litt også, da...

  Gubben min hadde dobbeltsyn en lengre periode i fjor, og da hadde han øyelapp (sånn beige en). Men så var det noen moromenn på fotballen som fant ut at han måtte ha skikkelig lapp! Så de gikk i lekebutikken og kjøpte Sabeltann-lapp til Kaptein Blindebukk... Og det navnet har hengt igjen en aldri så liten stund ;)

  God bedring!

  SvarSlett
 7. Det har jeg også prøvd - ikke noe godt.
  God bedring!
  Klem

  SvarSlett
 8. Gleder meg til det julekortet blogges, jeg!

  SvarSlett
 9. Briller.....? ;) (Nå altså, ikke da ;P)

  Håper det går seg til fort! *godbedring*


  Ingen fare for kaoskontroll ennå nei, det er kjedelig å rydde, men jeg liker ikke så mye rot. ;P Ser på samlerprogrammet på TV3 på onsdager, hjelpes meg. For noen skjebner. :(

  SvarSlett
 10. Uffda! God bedring! Godt du passer på å se kul ut i mellomtida! ;)

  SvarSlett
 11. Du klarte nå å lese bloggen min ganske nøye da. Men det er slik lakrissild jeg snakker om ja, http://www.retthjem.no/shop/index.aspx?group=86382&prod=116290&pic=1
  (Og ja, det skrives i to ord)
  i ei skål med ruter av god gammeldags kokesjokolade. Helmax.

  SvarSlett
 12. Herremin, Elisabeth! Som om detta er noe å klage over. I mine fattige studentdager levde jeg veldig bra med én linse, fordi den gamle røyk og jeg ikke hadde råd til å kjøpe ny. Det var tross alt viktigere med pensumbøker og øl. Jeg levde så fint med én linse, atte!

  SvarSlett
 13. Uffa! Ikke morro, men lo litt likevel;-) Det er jo typisk at prosjekter skal gå i vasken når man endelig er i gang. Gleder eg til å se bilder av det ferdige resultatet når øyet er bra i gjen og du kan pusse videre!


  Håper du finner sydvesten! Nattaklemmer!

  SvarSlett
 14. Usjda, det hørtes ikke godt ut...
  Men å gå med lapp på øyet gjør iallefall at man kan leke sjørøver med mye mer entusiasme:-)
  Og ja, Jöback er mer en julesanger enn sånn allsang type:-)
  Ha en fin helg!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 15. Er ny i bloggverden og fant bloggen din. Liker den godt.
  Jeg har også prøvd meg som "sjørøver" med ei linse. Det verste med å gå sånn er at sidesynet blir helt borte. Jeg snubla bort i alt og alle. Men heldigvis går det over :o) God bedring

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...