torsdag 12. august 2010

Den som sparer, har


Dette var en Philadelphiaost....Glemt igjen i kjøleskapet på jobben ved feriestart.

Om du ikke har fått med deg velvære-lotteriet mitt og ikke er på vei til do for å kaste opp nå, så kan du klikke på denne linken.

Velkommen til nye følgere, stas stas!

Elisabeth

17 kommentarer:

 1. Nå kan jeg enten rope iiiiik og æsjh, eller jeg kan innrømme at jeg fra tid til annen finner slikt i mitt kjøleskap også. Ikke ofte, men det skjer *knegg*
  Men atte... Synes du skal slutte å anonsere den giveawayen din. Jeg trenger den premien nemlig. Jeg fortalte vel om de 12 kg som MÅ bort *ser søtt på*
  ;)

  SvarSlett
 2. Den der var virkelig delicios;-) Men jeg har sett slikt før, for å si det sånn.... Har du en gibort på gang? Uten at jeg har fått det med meg i min ferietilstand? Kan jeg melde meg på?

  SvarSlett
 3. Godt det er flere med slikt snadder i kjøleskapet. Ellers bruker jeg om dagen hundedagene til å unnskylde alt slikt.

  -Vi får vaske grønnsaksskuffen litt oftere, tordner far sjøl.-disse druerestene fra før ferien er helt pelskledde og grønne!

  -Det er hundedagene som fikk de til å bikke over, kjære!

  Tipper det samme gjalt for osten din..

  SvarSlett
 4. He he, en sånn har jeg akkurat brukt for å smelle i stand den lekreste gulrotkake. Men osten min var helt fresh og ny. Sånn som alt annet i huset mitt.

  SvarSlett
 5. Har vel funne nåken sånne eg og ja, og då vrir eg meg i vemmelse... Men, det e jo barra te å hiva og komma seg videre ;o)

  E spent på kossen det ser ut i kjøleskapet på jobb når eg e tebake der neste veka. Som den einaste jentå, e det visst eg så står for det mesta der, så me får sjå om eg kan komma meg lignande rapport...

  Harlige innlegg du lage, alltid kjekt å kikka innom deg! :o)

  SvarSlett
 6. Ha, ha, den så jo ganske delikat ut i forhold til de brødene som hadde lagt 3 1/2 uke i skuffen mens vi var på ferie:-)

  SvarSlett
 7. Er det som kalles "gammelost"? hehe

  Frokosten min er nå utsatt til et senere tidspkt ;o)
  Kjekke blogg du har.

  Monica

  SvarSlett
 8. Ja her er man ikke gjerrig med pålegget seg jeg ;)
  Det er alltids en føtnøyelse å oppdagen gjenglemtheter i kjøleskaper, fryd for sansene

  SvarSlett
 9. Tar du den med i givvaveien? ;) Sikkert litt nyttig Penicillin i ein slik ting...kan komma vèl med utover hausten.

  SvarSlett
 10. Jeg kjenner en som ikke synes de gjør noe om melka er litt tykk og brødet grønt.... Jeg kan videreformidle osten, jeg!

  SvarSlett
 11. Bra mattilsynet var i ferie også!

  SvarSlett
 12. Den hadde sikkert smakt fortreffelig på det brødet vi glemte å kaste før vi dro på ferie. Jeg telte fire sorter pels. Tok ikke bilde. Ergelig!

  SvarSlett
 13. Bare du skraper av det øverste laget, er den sikkert like fin!

  SvarSlett
 14. Takk for hilsen, Elisabeth, måtte gråte en skvett idag; lille gutten er ikke så liten lenger :) Også skal jeg dele en skikkelig ekkel historie fra virkeligheten, min virkelighet dessverre. Er veldig glad i melk og brukte å putte O'boy rett i melkekartongen min som sto i kjøleskaper på jobben. En dag åpner jeg skapet, tar jartongen, åpner, ser at det er noe "mørkt" i den og tenker at det er min O'boy. Det var det ikke; det var skikkelig råtten melk, men da hadde jeg selvsagt tatt en god munnfull... ha, ha :)

  SvarSlett
 15. Naaais!! Denne dukket opp nederst på sida di da jeg leste om Halloween i dag, 31.11.11. Altså - da foretrekker jeg gulrøttene dine, dette er ikke noe å servere søte Halloween-tiggebarn! H-p

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...