søndag 8. august 2010

Siste sommerferiedag i sommerferien min.....

Det er siste sommerferiedag i sommerferien min.....jeg går og nynner på De Lillos' låt.

Og endelig ble det sommer som vi ønsker den skal være, ikke bare en dato på kalenderen. Sol, nyslått gress, barnelatter og sommerkjole!Endelig kunne jeg svinse i min herlige "Gøy på Landet" kjole fra Ellen Sand Design! Er den ikke flott? Jeg var så heldig å vinne denne i lotteriet hos Ellen tidligere i sommer.

Stråhatt og moreller er et nødvendig tilbehør i hengekøya.

Jeg har ikke bare svinsa i finkjolen på denne siste feriedagen. Jeg har pusset og malt videre på prosjektet mitt. Pussingen ble denne gang utført med lekre vernebriller. Såret jeg fikk ved forrige pussing er i ferd med å gro, men jeg har ikke kunnet bruke kontaktlinser på noen dager og det har vært en utfordring. Etter en dag som enøyd banditt, skippa jeg den andre linsa også og lette fram briller fra langt bak i en skuff. Jeg går ALDRI med briller. Jeg synes de er i veien, jeg går og justerer  dem og titter over og under glasset a la Rolv Wesenlund. For ikke å snakke om hvor mange år jeg synes det legger til, ikke bra for en som har begynt å grue seg til 40-årsdagen neste vår.

Etter noen dager med briller må jeg si at det er blitt litt mindre uvant og seksåringen uttrykte det så fint mens hun strøk sin mor kjærlig på armen: Nå synes jeg ikke du ser så rar ut lenger.

Men i morgen tar jeg sjansen på å sette på meg linser igjen. Da begynner hverdagen med jobb og SÅ komfortabel er jeg ikke blitt som brilleberte, at jeg har tenkt å gå på jobben sånn.

Ja, plutselig er hverdagen her og i kveld skal det smøres matpakker og skiftetøyposen til SFO må fylles. Å komme seg opp før klokka sju vil helt klart by på en utfordring. Den tid, den sorg, først skal det grilles innerst i veien.

Ha en fortsatt nydelig sommersøndag, folkens.

Elisabeth

PS. Supert at så mange har slengt seg med på lotteriet mitt, det er nok flere som forbereder en hverdag, skjønner jeg. En hverdag med jobb, skole, barnehage, matpakker, skiftetøy, lekser, middagsmat og TRENING.

14 kommentarer:

 1. Kjolene til Ellen er bare superflotte.

  Så det er slik det er når det er sommer. Har ikke følelsen av å ha opplevd noe slikt i år.

  Klart jeg blir med i lotteriet.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 2. Fin kjole. Heldig du som vant!
  Har vore sommer her også dei to siste feriedagane, så det har gått i pussing og maling av veranda. Jobb og matpakke i måra...
  Kjenner meg veldig igjen med det med bruk av briller. Er linseavhengig!
  Håper du er linseklar i morgon.

  SvarSlett
 3. Så fint, Elisabeth. Og i pen sommerkjole, hatt og bær. Denne helga har det vært SOMMER! God arbeidsstart...

  SvarSlett
 4. Vel overstått sommar! Fine og stemningsfulle bilder :)

  SvarSlett
 5. Så godt å være "hjemme" i Blogglandia igjen. Mange koselige innlegg å ta igjen : ) Mye jeg skulle kommentert under her, men nøyer meg med å si at jeg har lest aaaalt sammen : )
  Her går også ferien på tampen. Litt vemodig i grunn, men prøver å innstille meg på at høsten blir fin og at det ikke er noen grunn til å legge fra seg sommervanene (ja, bortsett fra at jeg må skru på klokka igjen, da) selv om hverdagen tar til igjen.
  Ha en god dag i morra, og lykke til med å stå opp ;-)
  Busteklem

  SvarSlett
 6. Jeg kræsja linsene ved nyttår med betennelse på begge øyer. Det ble laaange uker med briller. Og enda er det ikke helt bra, men i mellomtiden har det rare skjedd at jeg faktisk har begynt å trives med brillene. Selv om linsene kommer på innimellom. :-)

  SvarSlett
 7. Der har vi den ansiktsløse damen i sin nye kjole, ja! Flotte greier!
  Lykke til med hverdag i morra!

  SvarSlett
 8. Her kan du se Hipstamaticbildene. Det er en application til iPhone som gjør at bildene ser ut som de fra vi var små! http://www.facebook.com/people/Ellen-Roberg-Askim/649946463#!/profile.php?id=649946463
  Linser ja, må vel skaffe meg det kanskje, jeg er nemlig 43, hehe!

  SvarSlett
 9. Fin kjole!

  Kjenner godt til det der med briller. Fikk selv beskjed av legen å gå uten linser (og ergo med briller) en uke grunnet øyebetennelse. Det kommer IKKE til å skje.

  Ha en stilig uke!

  SvarSlett
 10. Hverdagen har kommet hit også, selv om det er to uker siden jeg begynte på jobb etter ferien. Men med besøk siste uka så ble på en måte ferien forlenget også. Nu er på tide å stramme inn litt igjen, for jaggu sklir det meste ut i ferietiden. Slik som det skal gjøre. Jeg har kommet igang med blogginga igjen, og har bare igjen å blogge turen til Lofoten.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 11. Hei. Godt å vite at du er egnet som fostermor, i tilfelle Snuskebassene skulle finne på å formere seg uten kontroll :-))
  Ønsker deg en flott arbeidsuke!

  SvarSlett
 12. Her er jeg igjen, for det er mulig jeg ikke har formulert meg riktig i innlegget.

  Det var ikke noe forlangende fra Else å få se diktet jeg har funnet, men jeg viste det til henne for å høre om dette var i tråd med det som hun ønsket som ramme omkring seremonien i kirken.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 13. Ha en fin första-dag-efter-ferien på jobb idag!

  SvarSlett
 14. Vist lager Ellen lekre kjoler. Om jeg vinner blogcandyen under her kan jeg kansje bestille meg en om noen måneder? Vi har jo hesten vår oppstallet hos Ellen og gubben så jeg har mulighet til å stikke inn å bestille når som helst. Men det var de 12 kiloene da *sukker høyt, tungt og dramatisk*
  Håper du har en fin dag på jobben i dag. Jeg synes alltid det er litt godt når hverdagen starter igjen jeg, men det er mulig det blir tungt til neste sommer etter ett års permisjon...?

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...