tirsdag 24. august 2010

Pokalhylle

Jeg har aldri hatt en pokalhylle å stolt vise fram, et manifest over egne prestasjoner. Nei, sannheten er vel at jeg aldri har hatt en pokal en gang, ikke en eneste liten pokal for "lengste kast med stor ball" eller "artigste utkledning i påskerennet". En liten snøkrystallpin i bronse for x antall kilometer på ski i løpet av en vinter på 80-tallet kanskje, men aldri en pokal.Men nå har jeg fått en pokalhylle. En flott hylle med premier, premier fra flere blogglotterier.Den søte muffinsen med lokk vant jeg hos LiLLeBiE, Lotusen hos Størstepia. Jeg tror forresten jeg er en muggesamler in spe. Den i sink kjøpte jeg til meg selv kun fordi jeg syntes den var fiiiin. Har en liten hvit mugge også, anskaffet av samme grunn. Blomsterkransen oppi sinkmugga ble slengt dit etter sommeravslutningen på SFO i juni. Alle jentene underholdt med tamilsk dans og var kledd så fint og med blomster i håret. Nå passer den jo perfekt til Lotusblomsten med telys, nesten så en kunne tro at jeg har styla det sånn.Her er Green Gate samlinga mi. Eggeglasset var også en del av premien hos Lille Bie tidligere i sommer. Bak skimtes en av etterhvert mange Norgesglass jeg har fått kloa i. Jeg finner stadig fiffige bruksområder og nå har jeg en idé til, kommer tilbake til saken - forhåpentligvis.


Melsikten har jeg kjøpt i en antikvitetsbod, kun til pynt. Tror ikke Mannen har lagt merke til den ennå. Han er jo ikke så opptatt av pynt og forstår ikke at slike ting er behagelig å hvile øynene på.Jeg brukte lang tid før jeg fant den rette pokalhylla. Som du ser er det ikke så bredt akkurat der jeg ville ha en hylle. Dessuten ville jeg helst ha en med flere hyller og en knaggrekke ville være en bonus. Herligheten er fra Oliver Furniture. De har også noen lekre slagbenker jeg sikler på. Men det får nok bli på vårt neste kjøkken. Vi har ingen planer om å flytte så det spørs om det blir aktuelt noen gang. Men å titte og sikle er gratis.Vi Jeg måtte vente flere uker fra bestilling til levering, så var det plutselig sommerferie og ja...Før vi kom så langt at vi kunne få hylla opp på veggen måtte vi finne best egnet opphengssystem, dessuten huske på å skaffe det når vi var i nærheten av en isenkram (herlig ord, jeg trodde som liten at de solgte iskrem der, he he).

Å få hylla opp på veggen var en familieaktivitet, alle måtte delta. Seksåringen ved å underholde seg selv, Mannen som holder og skruer, Madamen som måler og vaterbetjener. Ja, du skjønner sikkert at dette var et stort prosjekt her innerst i veien....

Men nå har jeg i alle fall min etterlengtede pokalhylle. Eneste aberet er at min faste plass ved kjøkkenbordet er med ryggen til skattene i hylla så det er i grunnen Mannen som får den nye, vakre utsikten. Hva? Bytte plasser? Neihei, enkelte vaner er urokkelige.

Elisabeth

15 kommentarer:

 1. hehehe... matte le av isenkram-kommentaren din for jeg leste overskriften din som "Polkahylle" og lurte hva i alle dager var det!

  Veldig fine ting pa hylla var det i alle fall! Kanskje Mannen far oynene opp for disse ogsa en dag nar han allikevel sitter og ser rett pa dem...?

  SvarSlett
 2. Eg og leste polkahylle...?
  Fin hylle, med fine ting på!
  Og kva er det du har plassert på nederste hylle?

  SvarSlett
 3. Hehe! Sjølv om eg har eit snev av dysleksi, så leste eg pokalhylle ;)-og det er den finaste polakkhylle ;) eg har sett, hihi!!
  Men det vil gå laaang tid før mannen din ser at der er noko nytt der, sjølv om det er rett framfor sitteplassen hans.
  Og eg ser fram til innlegg om bruk av Norges-glass.

  SvarSlett
 4. Så koselig det var å titte innom her til deg i dag, herlige bilder! Mange flotte ting du har vunnet/fått og kjøpt!


  Tirsdagsklemmer!

  SvarSlett
 5. Flott hylle og flotte pokaler. Man MÅ jo bare like de Greengate tingene. Så nydelige farger og mønster. Gibort-premien fra meg kan du jo henge på en av knaggene under :D
  Venter spent på ny Norges-glass ide :)

  SvarSlett
 6. Sundal, nederste hylle inneholder en søt lykkedukke fra Østen.
  Ellen, ja, fra nå av skal jeg henge ALT jeg vinner på knaggene eller sette i hyllene her. Blir fint når jeg f.eks. vinner en støvsuger...

  SvarSlett
 7. Snakk om snasen lotterihylle, tror jammen jeg må sjekke ut Oliver Furniture!

  SvarSlett
 8. Flott pokalhylle!Forstår godt behovet, jeg har aldri prestert noe som har avstedkommet en pokal - så jeg syntes det var en særs god idè!
  Veldig fine bilder du tar altså, og hylla var rålekker.Digger Oliver, har siklet lenge på en benk fra Oliver Furniture...
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 9. Polkahylle her også *knegg*
  Mulig du bare kan lete etter ny hylle med det samme du er så godt i gang ;))
  Skjønner foresten godt at det er uaktuelt å bytte plass ved bordet. Selv har jeg en misstanke om at maten smaker vondt om jeg må plassere rompa ett annet sted enn på MIN stol ;)

  SvarSlett
 10. Trur jammen eg og ska begynna å samla på premier fra blogglotterier... :o)

  Lide litt samme skjebne så deg ser du. Trur eg har ein medalje i tre, men eg var sjuk den dagen de hadde konkurransen... Laget mitt vant, og så fekk eg vel den medaljen så var te overs då tenke eg :o)

  Fiiin pokalkylle!

  SvarSlett
 11. Så många fina ting du har i din pokalhylla!

  SvarSlett
 12. God ide,-ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett
 13. He he, etter noen år som blogger, må du nok utvide pokalhylla di! Men det var litt mere plass igjen nederst ved siden av den ensomme. lille figuren....

  SvarSlett
 14. Jeg registrerer at det er fler som har trodd du hadde fått deg polkahylle, og jeg puster lettet ut over at synet mitt ikke er i så dårlig forfatning som jeg fryktet. Flott polkahylle har du nå i alle fall fått deg, og det er noen flotte polkaer du har fått plassert der : ) Spent på hva du skal bruke norgesglass til ; )
  Klem

  SvarSlett
 15. Jeg ELSKER hyller, og den var kjempe fin!!!
  Godt å lese at det ikke bare er vi som setter hele familien i sving når det er noe nytt som skal opp;)

  Ha en strålende kveld!
  Klem♥

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...